موتور گیربکس sew | انواع سری گیربکس شافت مستقیم و گیربکس آویز
موتور گیربکس sew در مدل های مختلف طراحی و ساخته می شود که هرکدام از آن دارای اندازه و دنده های متفاوتی است. به طور کلی یک دستگاه کامل و منظم را تشکیل می دهند. اگر قصد خرید یکی از انواع موتور گیربکس های SEW را دارید حتما این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید تا بیشتر با این دستگاه صنعتی آشنا شوید.
هر کدام از مدل ها و سری های مختلف موتور گیربکس SEW دارای یک سری از خصوصیات و مشخصات فنی منحصر به فرد است که نیاز است تا قبل از خرید با توجه به کاربردی که مورد نیاز شماست انتخاب شود تا نیازی به هزینه اضافی نداشته باشید.
ما سعی کردیم در این مقاله موتور گیربکس SEW را مورد بررسی قرار دهیم، انواع سری گیربکس شافت مستقیم یا هلیکال را به شما معرفی نمائیم و شما را با مشخصات فتی گیربکس آویز و هر آنچه را که نیاز است در مورد این تجهیزات صنعتی بدانید با شما به اشتراک بگذاریم، پس با ما همراه باشید.
موتور گیربکس SEW چگونه دستگاهی است و چه عملکردی دارد؟
موتور گیربکس SEW از نظر کارشناسان این حیطه یکی از مهم ترین و کاربردی ترین دستگاه ها در تمامی صنایع مختلف به حساب می آید. معمولا موتور گیربکس SEW از یک گیربکس و یک موتور الکتریکی تشکیل شده است. وظیفه اصلی گیربکس در موتور گیربکس SEW عوض کردن دور موتور است. در واقع با تغییر دادن گشتاور موتور قدرت لازم برای قطعات دستگاه دیگر ایجاد می شود. این کار به وسیله یک موتور الکتریکی ساده قابل انجام نیست و حتما باید از طریق گیربکس انجام شود تا نتیجه خوب و صحیحی از آن گرفته شود.
آشنایی با انواع موتور گیربکس SEW و خصوصیات آن ها:
موتور گیربکس sew انواع مختلفی دارد که در تیپ و سری های مختلف با سایز و اندازه های متفاوت ارائه می شود. موتور گیربکس sew یک دستگاه بادوام، مقاوم و پایدار است که همین طور دارای دارای راندمان و عمر کاری بسیار مناسبی نیز است. این محصول قادر است تا به صورت همزمان یک سیستم کامل واحد مدولار را فراهم کند که به وسیله سیستم مدولار و قطعات دیگر می توان چندین میلیون از ترکیب های مختلف موتور گیربکس را ساخت که هریک از آن ها دارای کاربرد و عملکرد متفاوتی هستند.
با بررسی این مسائل می توانید از بین مدل های متنوع زیر مانند:
- شما می توانید از بین انواع:
- دنده ای SEW
- هلیکال SEW
- سیلیکونی SEW
- دندانه دار SEW
- از نوع شفت SEW
موتور گیربکس sew مناسب با نیاز خود را از بین آن ها انتخاب کنید و در راستای کار خود از آن استفاده کنید. اگر شما هم برای ایجاد و طراحی سیستم و یا کار خود به یک موتور گیربکس قوی، با کیفیت و قابل اعتماد احتیاج دارید باید بگوییم که موتور گیربکس sew یکی از محصولات برتر و با کیفیت است که با استاندارد مناسب خود می تواند پاسخگوی احتیاجات شما در زمینه های مختلفی باشد.
دلایل اهمیت موتور گیربکس SEW چیست؟
از دلایلی که باعث شده تا گیربکس SEW از اهمیت بالایی برخوردار باشد می توان موارد زیر را نام برد:
- می توان با استفاده از آن مقدار قدرت، دور و سرعت را تغییر داد.
- امکان تعویض سرعت و دور موتور در جهت معکوس.
- بالا رفتن قدرت موتور در کنار پایین آوردن سرعت موتور
معرفی شرکت SEW آلمان
شرکت sew در کشور آلمان و در سال 1931 تاسیس شد. این شرکت یکی از معتبر ترین شرکت های تولید کننده گیربکس در جهان است. شرکت sew با کمک آخرین تکنولوژی های روز دنیا و تجهیزات پیشرفته و مدرن صنعتی توانسته فعالیت خود را تا به امروز با موفقیت ادامه دهد.
کمپانی SEW با ساخت محصولات با کیفیت و کاربردی جزو بزرگ ترین و معتبرترین شرکت های تولید کننده تجهیزات منتقل کننده قدرت و سرعت مانند: انواع گیربکس sew ، الکتروموتور، موتور گیربکس و دیگر موارد مشابه در جهان است.
گیربکس شافت مستقیم یا هلیکال چه ساختاری دارد؟
گیربکس شافت مستقیم یا همان هلیکال از چندین دنده جفتی ساخته می شود که این دنده ها داخل پوسته گیربکس قرار می گیرند و همچنین برای چرخ دنده های موجود دو محور وجود دارد و این محورها در دو سمت محورهای یاتاقان جای گذاری می شوند. نوع چرخ دنده هایی که در گیربکس های شافت مستقیم قرار دارد از مدل های چرخ دنده مارپیچی یا همان هلیکال است. این گیربکس یکی از گیربکس های محبوب در صنایع مختلف است و دلیل آن صدای پایین و درگیری نرم قطعات و میزان انعطاف بالای این گیربکس است.
گیربکس های شافت مستقیم یا هلیکال یکی از برترین گیربکس های صنعتی در دنیا است که با اسامی دیگری مانند: Bevel Helical نیز شناخته می شوند. این گیربکس ها دارای راندمان کاری بسیار بالایی هستند و این راندمان در بیش ترین حالت به نود درصد می رسد. همین طور باید گفت که قطعات داخلی گیربکس های معمولی دیگر به این شکل است که از یک چرخ دنده کمک می گیرند اما در گیربکس های شافت مستقیم قطعات داخلی می تواند عوض شود و در شرایط خاص طبق کاربرد و میزان انتقال دور به طور چند محوره کار می کند.
دلایل محبوبیت گیربکس شافت مستقیم
گیربکس شافت مستقیم یا هلیکال یکی از پرکاربردترین گیربکس در تمام صنایع مختلف محسوب می شود. در ادامه سعی داریم تا به برخی از این ویژگی ها اشاره نماییم:
- به نسبت دیگر گیربکس ها صدا و نویز پایینی دارند.
- به دلیل سطح تماس بالای دندانه های خود ارتعاش و لرزش پایینی را ایجاد می کنند.
- میزان بهره وری آن ها نیز بالاتر است.
- انتقال گشتاور بالا و بازدهی کاری بالا
آشنایی با کاربرد گیربکس شافت مستقیم یا هلیکال در صنایع گوناگون
گیربکس شافت مستقیم یا هلیکال یکی از برترین و معروف ترین گیربکس های صنعتی موجود در بازار هستند که دارای عملکرد و کارکرد خیره کننده ای هستند به طوری که راندمان کاری این گیربکس ها به بالای 90 درصد نیز می رسد. از این گیربکس در کارها و صنایع مختلفی استفاده می شود که از مهم ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- صنایع کود
- صنایع چاپ
- کارخانه های فولادی
- صنایع نساجی
- صنایع پلاستیک
- کمپرسور
- صنایع غذایی
- صنایع نفت
مشخصات فنی گیربکس شافت موازی
گیربکس شافت موازی یا parallel Shaft Gearbox که با اسم گیربکس آویز نیز معروف است. این گیربکس یکی از گیربکس هایی است که از لحاظ اندازه جزو گیربکس های رده متوسط و معمولی است. مقدار گشتاور تولیدی گیربکس شافت موازی بین 80 الی 18000 نیوتن بر متر است. این میزان از گشتاور باعث می شود که بتوان از گیربکس شافت موازی در کارها و صنعت های مختلف استفاده کرد. از طریق منبع تامین نیروی محرکه یا الکتروموتور لینک می شود و انرژی را به دنده های بعدی که به دنده بشقابی نیز معروف است انتقال می دهد.
همین طور اگر به یک گیربکس با سرعت بیش تر از چهل دور در دقیقه احتیاج داشته باشد دنده چهارم این گیربکس که به محور خروجی گیربکس آویز متصل است درگیر می شود. زمانی که به دورهای پایین تر از چهل دو در دقیقه نیاز دارید دو دنده جانبی در گیربکس برای کاهش دور و افزایش نسبت تبدیل دنده ها به دستگاه اضافه می شود و در این حالت دنده های درونی گیربکس شافت موازی به شش عدد ارتقا می یابند.
معرفی انواع گیربکس شافت موازی طبق شافت و نوع اتصال
گیربکس شافت موازی یا همان آویز دارای انواع مختلفی است که دسته بندی های مختلف آن را برای شما به این صورت طبقه بندی کرده ایم. می توان گفت گیربکس شافت موازی بر اساس شافت خروجی و نوع اتصال به دسته های زیر تقسیم می شوند:
گیربکس شافت موازی طبق شافت خروجی:
- شافت تو پر (Mounting Shaft)
- شافت تو خالی (HOLLOW Shaft)
- شرینک دیسک (Shirink disk)
- هالو شافت هزار خاری با استاندارد DIN5480
گیربکس شافت موازی طبق نوع اتصال:
- پایه دار
- فلنج دار
- نیم فلنج
نمایندگی خرید محصولات SEW در ایران با تضمین قیمت و کیفیت
شرکت ها و نمایندگی های مختلفی در سراسر دنیا اقدام به فروش محصولات شرکت sew می کنند. در ایران نیز تنها مجموعه ای که نمایندگی رسمی شرکت آلمانی SEW را بر عهده دارد گروه صنعتی هیپکو می باشد. این گروه صنعتی تمامی محصولات این برند آلمانی را با تضمین کیفیت ( اصالت کالا ) و تضمین قیمت به شما ارائه می نماید. به همراه تمامی محصولات یه برگ ضمانت نامه کتبی معتبر از فروشگاه صنعتی هیپکو دریافت خواهید کرد.
ارائه مشاوره رایگان قبل از خرید، امکان خرید به صورت آنلاین و خدمات پس از فروش نمونه ای از خدماتی است که هیپکو به مشتریان خود ارائه می نماید.